Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: “ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”





Ο  πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ Γ. Καρατζαφέρης έδωσε   συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης   στην Real news.


Μεταξύ άλλων  αναφέρθηκε στο χρέος  της Ελλάδας,  σε πολιτικά πρόσωπα,  στις  Γαλλικές εκλογές αλλά και  εάν θα κατέβει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός στις επόμενες εκλογές .

  Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: “ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”


Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε  ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ Γ. Καρατζαφέρης  στην real news.  Ερωτηθείς  για το αν η συμφωνία που επιτεύχθηκε βγάζει την  χώρα από το μνημόνιο ο κ. Καρατζαφέρης διερωτάται : Αυτά είναι τα τελευταία λεφτά που θα χρειαστεί η Ελλάδα; Αν, ναι δεν θα υπάρξει μνημόνιο.  Αν όμως  τελικά χρειαστεί λεφτά τότε  αυτομάτως θα έχουμε νέο μνημόνιο, πιο αυστηρό και πιο πιεστικό  απ' όλα τα προηγούμενα.  Με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε   η ανάγκη επαναχρηματοδότησης  της χώρας  στο άμεσο μέλλον  είναι επιτακτική, άρα μνημόνιο.
Για τον  κ Τσίπρα τόνισε πως τον  Σεπτέμβριο του 2014 τον είχε παρομοιάσει ως πολιτικό έμπολα. Τότε ξάφνιασε και ενδεχομένως  και να ενόχλησε, σήμερα το πιστεύουν οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά το χειρότερο , και πολλοί οπαδοί  και συναγωνιστές  του εκείνης της εποχής.
 Ενώ  όταν ρωτάται για το πως κρίνει τον Πάνο Καμμένο απαντά πως... είχε πολύ καλό πατέρα!
 Για τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο κ. Καρατζαφέρης  είπε χαρακτηριστικά:  Άλλο Κώστας , άλλο Κυριάκος... ο πατέρας του  θα είχε τελειώσει τον Τσίπρα  από τον πρώτο χρόνο.
  Σχολιάζοντας  τις Γαλλικές εκλογές ο  πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε: Η αναμέτρηση  “παγκοσμιοποίηση  ή πατριωτισμός” επεκτείνεται.  Η Μαρίν Λεπέν είναι ήδη  νικήτρια  ανεξαρτήτως των τελικών  ποσοστών.
 Ερωτηθείς για το ποια πρέπει να είναι η στάση της Ελλάδας απέναντι στα Σκόπια  ο κ. Καρατζαφέρης απαντά: “ Πιο πολύ  από τον αμετροεπή κύριο Γκρούεφσκι  με προβληματίζει  η μεθοδευμένη  ανέλιξη  των Αλβανών, που  σε συνάρτηση  με το Κόσοβο  επιτρέπει στα Τίρανα να ονειρεύονται τη “Μεγάλη Αλβανία”.
Όσον αφορά για την κατάσταση στο Αιγαίο αλλά και τον Ερντογάν ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ σχολίασε: Δεν φοβάμαι  επίθεση  της Τουρκίας όσο το  μέτωπο της Συρίας είναι ανοιχτό. Το ερώτημα είναι εμείς τι κάνουμε ή τι απαντάμε  σε αυτή την πολιορκία σε Αιγαίο και Κύπρο.
 Ο κ Καρατζαφέρης  ρωτήθηκε  για το εάν  θα κατέβει στις επόμενες εκλογές,  αλλά και για ενδεχόμενη συνεργασία με την Χρυσή Αυγή τόνισε χαρακτηριστικά ότι: Έχουν “χούγια”  που δεν μου ταιριάζουν.
 Ενώ για τις επόμενες εκλογές  δήλωσε: Θα είμαστε παρόντες  μετά την πλήρη  διαλεύκανση  των καταγγελιών  με στημένα  ψευδή στοιχεία από την κυβέρνηση Σαμαρά. Είμαι έτοιμος να ξαναμπώ στο πολιτικό παιχνίδι πιο σοφός και πιο ώριμος από το παρελθόν.  Οι επιλογές των  συνεργατών  πολύ πιο αυστηρές. Η νέα γενιά  των ανθρώπων  που θα πλαισιώνουν  τις νέες μάχες είναι εξαιρετική.