Ορθούλα Παπαδάκου: «Μετά το Survivor μου επιτέθηκαν με σιδερογροθιά»




Το πρώτο Survivor χρωστούσε πολλά ποσοστά θεαματικότητας στην Ορθούλα Παπαδάκου, που μιλάει για πρώτη φορά ύστερα από σχεδόν 14 χρόνια για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης και αποκαλύπτει ότι της επιτέθηκαν μετά το τέλος του!

 «Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι ένα παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι, ο καθένας έχει τη δική του στρατηγική για να καταφέρει τον στόχο του. Από τη στιγμή που δεν βλάπτεις κάποιον, η στρατηγική είναι θεμιτή», λέει, στο περιοδικό You, η αθλήτρια και εξομολογείται πως «σε κάποιους δεν άρεσε το γεγονός ότι έφυγε ο Βαλάσης και θεώρησαν υπεύθυνη εμένα, σύμφωνα με αυτά που το κανάλι είχε δείξει.
 Την μέρα που έφυγε ο Ηλίας, δέχθηκε μια άγρια επίθεση από άγνωστο που μου επιτέθηκε με σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα να έχω αιμάτωμα στο κεφάλι και κακώσεις στο σώμα! Όπως με χτυπούσε, με έβριζε που έδιωξα τον Ηλία από το παιχνίδι!». Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει η ίδια, οι συμμετέχοντες είχαν υπογράψει ένα χαρτί που όριζε «σε περίπτωση που κερδίσουμε και κάτι μας συμβεί, σε ποιον δικό μας θα δοθούν τα χρήματα».