Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Πουλόπουλο: Νοσηλεύεται στην εντατική





Σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα αντιμετωπίζει ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική από το Σάββατο που μας πέρασε.


Ο 76χρονος τραγουδιστής μπήκε στα επείγοντα, στο Λαϊκό και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Καρδιολογική κλινική του Ελπίς όπου λειτουργεί Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εμφραγμάτων, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και Υπομονάδα Φροντίδας Αγγειοπλαστικής.

Εν συνεχεία υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική και εισήχθη για νοσηλεία στην εξειδικευμένη Μονάδα του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να είναι  αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του και για την έκβαση της νοσηλείας του. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται καλή και σταθερή μέχρι στιγμής.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες που έχει αφήσει το «στίγμα» του, τόσο στην μουσική, όσο και στον κινηματογράφο, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η τελευταία φορά που τον είδαμε σε κάποια έξοδό του ήταν στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη, μαζί με την σύζυγό του, στο νυχτερινό κέντρο Baraonda.