Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. στο Προεδρικό Μέγαρο





Την Τρίτη 20-12-2016 το Ε.ΣΥ.Ν, (Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας), επισκέφτηκε μετά απο κάλεσμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλου το Προεδρικό Μέγαρο.

Η Νεολαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εκπροσωπούμενη απο το εκλεγμένο μέλος στο Ε.ΣΥ.Ν κ. Δήμητρα Κούτρα παραβρέθηκε στην ανωτέρω συνάντηση.
Υπενθυμίζουμε ότι απο όλα τα υπάρχοντα κόμματα εντός η εκτός κοινοβουλίου τα μόνα κόμματα που εξέλεξαν μέλη στο ανώτατο αυτό όργανο είναι ο ΛΑ.Ο.Σ , η Ν.Δ , το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ.
Τα θέματα προς συζήτηση ήταν το μεταναστευτικό , η αναγκαστική μετανάστευση των νέων μας (ελέω οικονομικής κρίσης) στο εξωτερικό και το μείζον θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών στα Σχολεία μας.
Όπως ήταν φυσικό η εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Δήμητρα Κούτρα έλαβε τον λόγο και εξέφρασε τους προβληματισμούς της για όλα τα ανωτέρω αλλά εξέθεσε και τις θέσεις της (που είναι οι θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ) για τα φλέγοντα αυτά θέματα.
Οι εντυπώσεις απο την παρουσία της εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ άριστες κατά γενική ομολογία.
Ο ΛΑ.Ο.Σ απέδειξε για άλλη μια φορά το πόσο παραγωγικός μπορεί να είναι επ ωφελεία του Εθνικού συνόλου , όταν βρίσκεται στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνοντας την συνάντηση, υποσχέθηκε πως θα είναι στο πλάι του Ε.ΣΥ.Ν και αρωγός στις εποικοδομητικές προτάσεις τους.