Η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου: 19χρονη φοιτήτρια η νέα Miss World






Μία 19χρονη από του Πουέρτο Ρίκο, η Stephanie del Valle, στέφθηκε Miss World για το 2016!



Ξεπερνώντας 116 ανταγωνίστριες από κάθε γωνιά του κόσμου, η καστανή όμορφη φοιτήτρια πήρε το πολυπόθητο στέμμα, κλέβοντας τις εντυπώσεις στον 66ο διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στην Washington.

«Είναι τιμή μου και συνάμα τεράστια ευθύνη να εκπροσωπώ την Καραϊβική», δήλωσε η Stephanie, που δεν έκρυψε το σοκ της όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, αλλά και τα δάκρυά της την στιγμή που η προκάτοχός της, η Ισπανίδα Mireia Lalaguna, έκανε την στέψη.


Γεννημένη στις 30 Δεκεμβρίου του 1996, η γοητευτική εστεμμένη άρχισε να ασχολείται με την μόδα όταν την ανακάλυψε και την έκανε μούσα του ένας από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές του Πουέρτο Ρίκο, ο Carlos Alberto. Αυτή τη στιγμή, σπουδάζει Επικοινωνία στο Pace University της Νέας Υόρκης, ενώ μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Η Stephanie, η δεύτερη Πορτορικανή που παίρνει τον τίτλο της Miss World από το 1975, δηλώνει τελειομανής και λάτρης του καλού φαγητού, αγαπά το θέατρο και το να μαθαίνει τραγούδια στην κιθάρα και… μιλάει γρήγορα όταν ενθουσιάζεται με κάτι.

Δεύτερη ήρθε η Yaritza Miguelina Reyes Ramirez από την Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Natasha Mannuela από την Ινδονησία.