Είναι επίσημο: Ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει την εκπομπή που… έλεγε ότι δεν θα κάνει




Πολλά ήταν τα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Σάκη Τανιμανίδη μετά το τέλος του «World Party», ενώ ο ίδιος είχε διαψεύσει κάποιο από αυτά. Τελικά, έγινε… ανατροπή και θα τον δούμε στο τιμόνι μιας εκπομπής την οποία προ ημερών έλεγε ότι δεν θα κάνει.


Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν φήμες ήθελαν τον Σάκη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Survivor», στον ΣΚΑΙ. «Δεν θα το παρουσιάζω εγώ», δήλωσε ο ίδιος, στην «Freddo», προσθέτοντας ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση για το εν λόγω project.

Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας, στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού, ανακοινώθηκε πως παρουσιαστής του «Survivor» θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος, μάλιστα, μίλησε on camera για την προετοιμασία της εκπομπής.

«Δεν το ήξερα! Μου είπαν “έλα από εδώ” και μου το ανακοίνωσαν κι εμένα», είπε, χαριτολογώντας, στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω». Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα, τον Φεβρουάριο, αλλά και τι θα δούμε στο ριάλιτι.