Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η γκάφα της χρονιάς στο Miss Universe 2015: Έστεψαν λάθος νικήτρια!

Miss-Universe-jpg
Το Miss Universe 2015 πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ, όμως τα ευτράπελα δεν έλειψαν από το διαγωνισμό ομορφιάς. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και γνωστός κωμικός Steve Harvey, προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου γκάφα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Συγκεκριμένα, η Miss Κολομβία, Ariadna Gutierrez, άκουσε το όνομά της να ανακοινώνεται στη θέση της νικήτριας και φόρεσε το στέμμα για λίγα λεπτά. Λίγα λεπτά μετά, ο παρουσιαστής διέκοψε τη χαρά της, ενημερώνοντας την πως έγινε λάθος! Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη στέψη της, επέστρεψε λέγοντας πως έκανε λάθος και ότι η Μις Κολομβία ήταν η πρώτη επιλαχούσα και νικήτρια είναι η Miss Φιλιππίνες Pia Alonzo Wurtzbach.
Τόσο η νικήτρια, όσο και η παραλίγο εστεμμένη δεν  μπορούσαν να πιστέψουν στο άκουσμα της είδησης. Η Pia Alonzo μάλιστα είχε μείνει αποσβολωμένη, δείχνοντας να μη μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί. Δείτε το βίντεο με τη λάθος ανακοίνωση της νικήτριας.
Όπως θα δείτε, ο Steve Harvey, απολογήθηκε για το λάθος του, ενώ έδειξε την κάρτα με τις νικήτριες στον τηλεοπτικό φακό, αλλά και το κοινό, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», τόνισε η καλλονή από την Κολομβία στο πρώτο μήνυμα μετά το τέλος της βραδιάς. Να σας θυμίσουμε και την εμφάνιση της δικής μας, Μικαέλας Φωτιάδη, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της και την υπέροχο λευκό φόρεμά της