Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Kim Kardashian: Αυτό είναι το δώρο αξίας 39.000 δολαρίων που βρήκε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

kim-kardashian
Η Kim Kardashian, η No 1 reality star του πλανήτη γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα στο σούπερ χλιδάτο σπίτι της, συντροφιά με την οικογένειά της, το σύζυγό της, Kanye West και τα δυο της παιδιά -λίγο καιρό πριν, όπως ξέρετε έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και θέλει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στο αγοράκι της.
kim kardashian1
Η ίδια έζησε όμως μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής της. Ο σύζυγός της, της έκανε όχι ένα, ούτε δυο, ούτε τρια, ούτε τέσσερα, αλλά 150 χριστουγεννιάτικα δώρα.
Ανάμεσα σε αυτά μια πολύχρωμη γούνα του οίκου Saint Laurent -από τη σεζόν Φθινόπωρο 2015- που κοστίζει 39.000 δολάρια και τη βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία από το catwalk.
palto kim kardashian1
Την αποκάλυψη αυτή μάλιστα, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, δεν την έκανε η Kim Kardashian, αλλά η Kourtney Kardashian, η οποία πρόσφατα εγκαινίασε το καινούργιο της website και app -από εκεί είναι το παρακάτω ενσταντανέ.
palto kim kardashian
Είμαστε σίγουροι πως θα άρεσε πολύ στην Kim Kardashian. Απλά έχουμε μια περιέργεια για τα υπόλοιπα 149 δώρα που της έκανε. Τι λέτε να υπήρχε μέσα σε κάθε κουτί;