Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού με την σύζυγό του Κιμ Κίλιαν!

triantafyllopoulos kilian1
Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στη βραδινή του εκπομπή στον ΑΝΤ1, The 2Night Show και ανάμεσα στα άλλα αναφέρθηκε και στις φήμες χωρισμού του με τη σύζυγό του Κιμ Κίλιαν που το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Τελικά έχουν κάποια δόση αλήθειας ή όχι; «Έχουν πει τόσα πολλά και έχουν γράψει που εντάξει καταλαβαίνω πως όταν είσαι γνωστός κινείς τα βλέμματα. Και εγώ και η Κιμ και τα παιδιά έχουμε μάθει να είμαστε μακριά από αυτά, δηλαδή δεν απαντάς, δεν κάθεσαι να δίνεις εξηγήσεις», δήλωσε ο ίδιος.
triantafyllopoulos kim kilian
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δε θέλω να κλείσω κανενός τα στόματα. Αν χωρίσω θα κάνω ένα τόσο μεγάλο πάρτι που θα το μάθει ο κόσμος. Αυτό ισχύει και για τη γυναίκα μου, έτσι; Αν χωρίσει από εμένα θα ανέβει στα κεραμίδια».
Ο ίδιος έκλεισε το θέμα ως εξής: «Μερικά πράγματα είναι υπερβολικά όταν γίνονται. Κανένας άνθρωπος με παιδεία και αισθητική δεν θα πείραζε την ιδιωτικότητα του άλλου. Όταν όμως μπαίνει στη δημοσιότητα δεν πρέπει να έχει απαιτήσεις να σε σεβαστούν. Αντίθετα θα πρέπει να είσαι πεντακάθαρος».
Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:
Να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και η Κιμ Γκίλιαν επισκέφτηκαν το Πηνελόπη και Μνηστήρες Live Stage στο Γκάζι για να απολαύσουν τον Πέτρο Ίμβριο. Από εκεί είναι και οι φωτογραφίες που βλέπετε:
imvrios triantafyllopoulos kilian1triantafyllopoulos kilian